Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


8 fejezet

2011.08.18

8 fejezet

Annabells figyelte a függöny táncát a levegőben. Várt. Aidou még nem jelent meg és kezdet kicsit aggódni érte. Lehunyta a szemét és rá koncentrál. Látta, ahogyan a kollégium feloson már az ablak közelében volt mikor megrezzent Aidou és vele Annabells is. A fiú ijedten fordult meg és a homályban egy férfi alakja volt látható. Annabells szeme felpattant. Kiugrott az ágyból és levetette magát az ablakból, hogy macskákat meghazudtolva a hideg talajra érkezzen.
- Ki maga? Kérdezte Aidou és közben felemelte a kezét, hogy szükség esetén támadhasson.
- Hogy én ki vagyok? Az nem érdekes Gelidus.(Jégvirágos)
- Hogy mi?
- Most velem kell jönnöd Gelidus. Húzta elő a kardját az idegen és Aidoura szegezte.
- Megy a fene.
- Így is jó… ha nem jössz önszántadból – a férfi vérvörös szemét a fiúra szegezte – akkor elviszlek erőszakkal – indult Aidou felé. A férfi meglendítette a kardját és még mielőtt Aidou vagy az árny lecsaphatott volna valaki megragadta a kardot.
- Látogatás az éjjelisekhez időpont egyeztetéssel Kuran Kaname úrnál lehet kérni… Nyomta a pisztolyát a férfi mellkasához -… vámpír.
- Bells – suttogta Aidou.
- Egy prefektus?
- Hogy mered tönkre tenni az estémet de mocsadék? Ma szabadságot kaptam Crosstól erre te ide pofátlankosz. Ez megbocsáthatatlan. Ki vagy vámpír? Az árny elmosolygott.
- Nyugalomőrző... még találkozunk és akkor majd mindent megtudsz – tűnt el. Annabells Aidou elé szökkent és körbe nézet, majd leeresztette a pisztolyát.
- Elment – suttogta Annabells. Aidou megragadta a nőt és maga felé fordította.
- Mi volt ez Bells? Ki volt ez a fazon? Mit akart tőlem? Mit jelent az, hogy Gelidus? Annabells az ajkába harapott. – Mondj már valamit! – kiáltott rá a férfi.
- Rendben. De előtte levennéd a kezeidet a vállaimról, mert lassan letolod a vállpántjait a ruhámnak. Aidou elkapta a kezét és vörösödve lépet hátrébb.
- Bocs… bocsánat –dadogta. Levette a kabátját és a nőnek nyújtotta. – Vedd fel… ne hogy megfáz. Nézet lopva a lányra, akin egy selyem hálóing volt igen csak rövidfajta. Annabells a vállaira terítette a ruhát. – Egyébként nem lenge ez egy kicsit? Annabells fejére vörös pír költözött.
- Tisztára, mint Zero – duzzogta és sebes léptekkel ment el.
- Zero? Várj Zero látott már így?
- Persze néha együtt szoktunk kártyázni esténként, meg tanulni… meg fürödni.
- Fürödni? Lepődött meg Aidou és úgy érezte még egy ok, amiért utálhatja a fiút.
- Csak vicceltem. Nem szoktunk együtt fürödni csak együtt aludni… mikor nagyon letört. Olyan, mint ha volna még egy testvérem. Mindig is szeretem volna egy bátyot. Aidou kissé megenyhült.
- Akkor te úgy tekintesz rá, mint egy testvére… nem úgy, mint férfira. Van még esélyem – gondolkodott hangosan a férfi. Annabells megfordult.
- Mint dünnyögsz?
- Semmit. Ez a te ablakod. Mássz előre.
- Meg egy fenét. Találj ki valami mást, hogy megvizslasd a fehér neműmet.
- Nem azért mondtam – hadonászott paprika vörös fejel Aidou. – Tudott mit felugrok veled. vette a karjaiba és felugrott az ablakpárkányra majd onnan a szobába. Aidou óvatosan lerakta, majd körbe nézet. Tipikus lányos kollégiumi szoba attól eltekintve, hogy a lány szobák nem szoktak tartalmazni Katanákat.
- Köszike, magam rendeztem be… bár a kardokat magamnak kellet becsempésznem.
- Az igazgató mit szólt. Annabells felkuncogott szemeiben vörös fény gyúlt.
- Nem volt túlzottan boldog, de egy kis rá beszélés után dalolva engedte.
- Értem. De Bells… azt mondtad…
- Tudom mit mondtam Hanabusa – Intett az ablak felé mire az becsapódott és bezáródott. A függöny magától elhúzódott. - Halk zörejek csengők szava a szoba kintről legyen néma hallgatag – kántálta. Aidou hátra lépet.
- Te… te boszorkány vagy. Annabells a férfi felé nyúlt, de az elütötte.
- Hanabusa…
- Te egy boszorkány vagy egy gonosz… Annabells eltűnt a fiú szeme elől még mielőtt fojthatta volna az vett észre a lány ágyán fekszik rajta a nővel. – Bells – dadogta a férfi mikor meglátta a nő szemét mely vörösen izzót.
- Ostoba vagy. Én egy vámpír boszorkány vagyok, és nem vagyok gonosz. Sőt azért is vagyok itt, hogy megvédjelek titeket.
- Mitől?
- Kitől inkább. Aidou a halál az iskolára borul akár az éjszaki égbolt a világra. Te, Akatsuki és Yuuki veszélyben vagytok. Yuukit Zero és Kaname megvédi, de ti ketten már mások vagytok. Kuran nem kezeskedik arról, hogy élni fogtok. Ezért kell vigyáznom rátok.
- nem hiszek neked – üvöltötte Aidou magából kikelve és ledobta magáról a nőt, aki a falnak ütközött. Annabells a térdére esett vér bukott fel a száján.
- Hülye gyerek – suttogta, majd kinyújtotta a kezét mire a fiú megmerevedett álltában. – úgy látszik korai volt még. De annyi baj legyen. Emlékek kusza fonala halványodjatok, tűnjetek a semmibe – kántálta mire Aidou szeme homályos lett és állva elájult. Annabells felállt és Aidou elé sétált – néha magam is meglepődőm azon milyen hatalmas az ostobaság pedig sok mindent láttam. Jól vésd a fejedbe Aidou Hanabusa csak leüthető paraszt vagy – intette mire a fiú eltűnt a szobából. Abban a pillanatban kivágódott az ajtó és Zero állt idegesen a nő előtt.
- Jól vagy? Kérdezte.
- Fogjuk rá. A lélek süléseit semmilyen gyógyír nem tompítja. – Nézet ki az égre – hamarosan eljön az éj mikor minden figuramozgásba lenül. Figyelj jól, mert valami gonosz közeleg. – mondta teljes sötétséggel a hangjában a lány miközben letörölte az ajakiról a vérét – igen már jő a vég.

- Nézd egy új diák – mutogattak az éjjelisek felé a lányok. A sor legvégén egy gyönyörű lány sétált arany barna haja rövid tépett volt az egyik szeme zöld a másik kék. Arca komor volt de Annabells mikor rá pillantott kirázta a hideg. Idegesen húzta meg Zero kabátját.
- Az a lány?
- Ő az új éjjelis a neve Sabrina Hikari. Annabells összehúzta a szemöldökét.
- Én inkább ördögnek nevezném az aurája olyan fekete akár az éden. Gonosz az a lány Zero.
- Mondasz te hülyeségest. Semmi különöset nem érzek felőle. Hidd el nekem az a lány nem gonosz. Láttam már egyes mást – mondta a fiú nagy tudással a szemében.
- Van egy olyan érzésem nem láttál még eleget ifjú vadász. Még nem. Sabrina meg állt előttük és feléjük lépet.
- Ti volnátok a felügyelők? Örvendek. Remélem jól ki fogunk jönni – mosolygott tüneményesen. Zero elmosolygott. Annabells szeme megvillant. „Hiszen ez a lány egy…” – Annabells szívből remélem, hogy jó barátok leszünk.
- Én is – vicsorogta a nő. Sabrina rá mosolygott Zerora és könnyű léptekkel követte a társait az órára.
- Rendes lány nem? Kérdezte Zero de Annabells nem törődött vele csak a nőt nézte. Legszívesebben utána ment volna és darabokra tépte volna, de nem tehette… nyilvánosan nem. – Bells jól vagy? Rázta meg kissé a lányt Zero.
- Igen jól vagyok. Zero változott a terv. Ma átváltoztatlak.
- De…
- Semmi de. Éjfélkor nálam. Ne kés. Rohant el a nő ott hagyva a döbbent Zerot.

Annabells becsapta az ajtaját rámondta a szobára a szokott varázst és kihúzta az ágya alól egy hatalmas ládát. Felpattintotta a zárt és keresni kezdet a ládába. Úgy félóra múlva kivet egy régi kopott könyvet és leült az ágya szélére.
- Manipulátorok – találta meg a kívánt a fejezetett a nő. – Olyan képességgel bíró emberek vagy vámpírok, akik szövetségbe léptek egy alvilági lénnyel, aki örök fiatalságot és erőt ad azért, hogy gazda test legyen. A Manipulátorok legfőbb képessége az, hogy rányitásuk alá tudják vonni azt, aki a másik nemet, képviseli. De akadnak olyanok, akik mindkét nemet képes befolyásolni. Ha valakit a befolyásuk alá kerül nehéz kiszedni a varázs alól. – Annabells lapozgatni kezdett – de hogy a fenébe lehet hatástalanítani a bűbájt? Ó, megvan… a varázst úgy lehet megtörni, ha nagy fájdalom éri – Annabells felnevetett – hát abban része lesz ma Zeronak – csapta be a könyvet és a ládájába dobta – Akkor az a lány egy manipulátor. Egyre csak bonyolódik az ügy. Zerot magam mellé kell állítanom vagy nagy bajba leszek. Nem szólhatok senkinek még. Gondolom már sokan a befolyása alá kerültek. Annabells felállt és az ajtó felment – jól vigyáz Kuran közel van az ellenség.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

---

Kinga, 2011.08.25 13:53

Nagyon vártam én is már a frisst, mint regi mert én is imádom a VK-t főleg a te sztoridat :)
szóval ismét imádtam ezt a fejit és nagyon izgulok a köviig :D kérlek siess (L)
pux

:D

Regina, 2011.08.19 14:30

Wáááááá >.<Ez nem éééér :D Pont itt abbahagyniiii >.<Gonosz vagy >.< De megértem :D Áááá imádoom, szószerint megbolondulok annyira szeretem :D Annyira jóóó :D Nagyon nagyon ügyesen összehoztad ismét a fejit ^^ Wíí az Aidous Bells rész az nagy volt :D Meg Zero tisztavérű lesz wíí már izgatottan várom :D Kérlek amint tudsz siess a folytatással :D:D Puszillak addig is (LLL)